Viimeisin megalöytöni päätyi lopulta makuuhuoneeseen. Se kaipasi valaisimen tuomaa lämpöä ja voi kuinka kaunis valo tuosta tuleekaan. En voi olla fiilistelemättä ja ihastelematta tuota yksilöä. Siinä on kaikki kohdallaan: muotoilu, materiaali ja tässä kohtaa myös hinta. 

kotoin_1860.jpg

Miten joku esine voi olla niin mielenkiintoinen monesta kuvakulmasta? Tuo sisusta sävähdyttää eniten. On kiva tarkastella tuota pala palalta kuin palapeliä, jonka on juuri saanut valmiiksi. Sen luomat valot ja varjot koukuttavat. Täytyy sanoa, että monesti huomaa katsovansa esineitä eri tavalla, kun on valmistunut muotoilijaksi. Esteettisyys on niin tärkeää monessa asiassa, eikä moni sitä aina ihan ymmärrä. 

kotoin_1852.jpg

kotoin_1862.jpg

Vaneri on mielestäni vaan niin kaunista ja makuuhuoneessa sitä on muuallakin - Poola Katarynan henkarissa. Se ei tarvitse edes vaatteita voidakseen roikkua tuossa. Se on kaunis niinkin.

kotoin_1848.jpg

Mihin makuuhuoneessa ollut valaisin joutui? Siitä kuulette varmasti myöhemmin!