Silloin kun törmään oikeasti toimivaan ja hyvään tuotteeseen, mikä on samalla myös esteettinen, niin pakkohan sitä on kehua! Tämä ei ole maksettu yhteistyö, vaan olen tuotteet omasta tilipussistani maksanut ja testannut tuotetta jo muutaman vuoden ajan. Kyseessä on siis bambu-tiskirätit kierti.fi-sivuilta. Bambu on luonnostaan antibakteerinen, kestävä ja luonnonmukainen tuote. Tiskirätit tehdään käsin alusta loppuun saakka ja taas kerran on mukava tukea suomalaista tekijää!

kaksion_9994.jpg

En ole moneen vuoteen käyttänyt ns. kertakäyttöisiä tiskirättejä vaan näitä pesunkestäviä liinoja. Ja nämä rätit voittivat mielestäni käytössäni olleen puuvillarätin kuivauksen puolesta, mutta kestävyydessä en huomannut paljoakaan eroa. Useamman vuoden pärjäsin edellisillä, mutta nyt niiden ulkonäkö oli kovin nuhjuinen ja pintakin reikiintyi. Nyt oli siis korkea aika päivittää tiskirätit uusiin.

kaksion_0001.jpg

Kettu-kuosinen liina minulla oli jo aiemmin, enkä voinut vastustaa ostamasta samanlaista uudelleen. Rinnalle valitsin ihanan kuosin sinapinvärisenä. Sinappi on ollut mm. käsitöissä nyt se koukuttava väri, enkä tälläkään kertaa voinut "kävellä" tuotteen ohi ottamatta sitä mukaani.

kaksion_0011.jpg

En voi olla tykkäämättä ja hehkuttamatta näitä! Hintakin on minusta oikein kohtuullinen vajaa 7€, ja nämähän siis kestävät! Varmasti moni saa menemään enemmän rahaa niihin kertakäyttöisiin! Kolmantena kuosina minulla on nyt ihana himmeli, joka joutui ostoskoriin ehkä lähestyvän joulun takia. Himmeli on muotona nyt melko ajankohtainen ja taas jälleen "koukutuin"!

kaksion_0013.jpg

Kuinka moni on hylännyt ne kammottavat kertakäyttörätit ja ottanut jotkin esteettisemmät ja kestävämmät vaihtoehdot käyttöön?