Minä ja äitini (tuleva 4x mummi) käydään yhdessä melko paljon kirpputoreilla, sisustuskaupoissa sekä antiikkiliikkeissä. Nyt kävimme 6-tien varrella sijaitsevassa antiikkiliikkeessä, jossa sijaitsee myös kirpputori. Monesti vintillä sijaitsevasta kirpputorilta löydämme edullisia ja mielenkiintoisia löytöjä, mutta nyt ensimmäisenä jo antiikkiliikkeeseen sisään astuessa silmiin osui ihana rottinkinen, vanha ensisänky vauvalle. Juuri sellaista olin etsiskellyt. Suuri pinnasänky ei sovi millään sängyn viereen lähelle minua, joten tämä on paljon helpompi siirtää minun viereeni. 

Eli olisiko tämä laiskan äidin unelma? No ehkä tosiaan on helpompi, ettei yösyöttöjen takia tarvitse kävellä toiseen päähän makuuhuonetta, vaan pienen voi napata syliin siitä vierestä. 

kaksion_9448.jpg

Anttilan palakankaista kotiutin ihanaa "Kettu Repolainen"-kangasta, josta sai tehtyä äitiyspakkauksen peittoon päällisen. Tosin peittoahan ei heti tarvitse, mutta enhän minä malttanut millään! Vauvan hoitopöydänkin nurkkaa on kiva somistella jo valmiiksi. No onhan se vauveli jo 7 viikon päästä täysiaikainen ja laskettuaikakin alkaa lähestymään kovaa vauhtia.

kaksion_9446.jpg

Ensisänky on tosiaan kätevä liikuteltava sen keveyden takia. Koriosan saa siitä irti, joten tuosta jalkaosasta saa vaikka kukkapöydän sitten kun vauva ei mahdu enää pieneen korisänkyyn. Lattialla vilahtelee siivouspäivän löytöjäni: pienet villamatot molemmin puolin sänkyä,eikä hintakaan ollut kuin 3,5e kappaleelta.

kaksion_9442.jpg

Kettuteema jatkuu lakanoista pehmoleluun, jonka kotiutin vähän aikaa sitten kirpputorilta. Tämä kettubuumi sisustusrintamalla ei taida ottaa laantuakseen?

kaksion_9447.jpg

Nukkuiko teillä vauva omassa ensisängyssä, äidin kainalossa vai pinnasängyssä? Oliko tämä turhake vai hyödyke?

Rv30+0