Äitienpäivänä moni on varmasti käynyt keräilemässä lasten kanssa äidille valkovuokkoja, mutta pikkuruiset maljakot ovat katoava luonnonvara tai niitä ei vaan yksinkertaisesti kaapeista löydy. Itse sujautin tällä viikolla kirpputorilta löytämiini mukeihin kaksi pientä valkovuokkokimppua. Marimekon unikko sopii klassisuudellaan oikein hyvin maljakoksi, eikä paljon häpeile kukkavaaseille.

kaksion_9397.jpg

kaksion_9399.jpg

Jos aamupalalla ollaan vielä silmät unihiekan peitossa, voi lounaalle kattaa hieman koreammin. Punaviinilasiin ripoteltu kimppu saa näyttävyyttä modernissa ja korkeassa lasipinnassa. Kiepsautin hieman ohutta rautalankaa kimpun ympärille, jotta se asettuu lasiin kauniimmin. 

kaksion_9400.jpg

Nyt pitkin lähestyvää kesää kimput saa ilmaiseksi luonnosta ja näyttävyys hankitaan erilaisilla maljakoilla, kipoilla ja kupeilla. Vain mielikuvitus ja astiakaappi taitavat olla rajana?

kaksion_9403.jpg

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille, isoäideille, äitipuolille, äidinmielisille ja tuleville äideille! Ja tietysti erityistoivotus blogin välityksellä tietysti parhaimmalle, ihan ikiomalle äidille!