Lauantaina harmiteltiin töissä aurinkoista ja lämmintä päivää, jonka me saimme jouduimme viettämään sisätiloissa. Olin perjantaina raahannut kuusi melko suurta kukkaruukkua K-raudasta kotiin, joten sormet eivät millään meinanneet pysyä poissa mullasta. Sunnuntaina onneksi myös aamupäivä oli kirkas, joten säntäsin heti ostamaan orvokkeja, kun kaupat aukesivat klo: 12. 

kaksion_9305.jpg

Perjantaina ystäväni soitti kesken työpäivän kertoakseen kahden euron kierrätyskumiruukuista. Voitte kuvitella, kun lähdin kipittämään viimeisellä kahvitauolla ostamaan ruukkuja. Mukaani tarttui siis kuusi kappaletta, joista nyt kolme tuli heti käyttöön. Olihan tämä tieto jaettava eteenpäin, jolloin työkaverinikin innostui asiasta. No kukapa ei?

kaksion_9308.jpg

Otin kahta eri kokoa, joista nyt kaksi pienempää ja yksi isompi odottaa vielä kesän yrttejä ja muita kasveja sisälleen. Näitä ruukkuja ei voinut vastustaa niiden kauniin ulkonäön ja naurettavan edullisen hinnan vuoksi.

kaksion_9310.jpg

Yksi pienempi sai uuden paikan kotamme oven suusta. Pikku hiljaa harmaantuneeseen pihaan sai ryhtiä ja väriä. Lämpenevät säät saavat taas minutkin innostumaan pihahommista, mikä ei ole yhtään huono juttu!

kaksion_9318.jpg

Pääsiäisenä meillä oli koristeena muutama narsissipesä, joihin pääsiäispupu oli kantanut pastellinsävyisiä munia koristeeksi. Annan niiden tuoda väriä terassille vielä hetken aikaa ennen kesää.

kaksion_9311.jpg

Itse tykkään rennoista ruukuista ja istutuspussukoista. Modernit ja selkeät ruukut eivät välttämättä ole ensimmäisenä mielessä. Istutuspussukat ja -ruukut sopivat kivasti hieman ruostuneiden metallikalusteiden kaveriksi. Kierrätys ja vanhat kalusteet on "se juttu" niin sisällä kuin ulkonakin.