Vihdoinkin pitkän etsinnän jälkeen löysin meille siron vitriinin. Itse en hirveästi syty markkinoilla olevista korkeista vitriineistä, mutta minkäs retroilija itselleen voi. 

kaksion8357.jpg

Muutamia tämän tyylisiä vitriinejä on kyllä tullut vastaan, mutta hinta on ollut yli 100e, eikä minulla niin hinku ole tälle kapistukselle ollut. Myös usein niistä ovat alkuperäiset lasit hajonneet, joten uusien teettämisestä tulisi myös helposti liikaa hintaa. Tässä kyseisessä kaapissa oli niin hinta kuin tuotteen kuntokin kohdillaan.

kaksion8355.jpg

Sisälleen vitriini imaisi kaikki meidän "ei arkikäytössä olevat astiat": Marimekkoa, arabian ruskaa ja korpia sekä muutamat muut lasiastiat. Nyt kyllä huomaa, ettei astiakeräilyä voi enää aivan hillittömästi jatkaa, mutta nyt ainakin nykyiset saivat arvoisensa paikan. Ylähyllyllä vilahtaa Grapponia-sarjan kaksi jälkiruokakulhoa, jotka kotiutin kirpputorilta 1euron yhteishintaan! Kyllä tätä likkaa hymyilytti, kun astiat päätyivät ostoskoriini.

kaksion8359.jpg

Lehtipinon päällä on myös uudet löydöt. Muutamalla eurolla löytyi tanskalaista designia; vihreät kynttilänjalat. Hääkimppukin sijaitsee nyt maljakossa vitriinin sisällä ja kuvun sisään lennähti pöllö.

kaksion8361.jpg

Onko siellä kukaan tehnyt viime aikoina löytöjä?