Pitkästä aikaa "inspiraatiotaifuuni" iski pihan puolelle. Ystävälläni oli instagramin puolella kuva hänen istutuksistaan, joiden näyttävyyttä ihastelin. Ja hienointahan niissä oli se, että ne oli itse omin kätösin väkerretty. No tästä kovasti inspiroituneena lähdin itsekin ostamaan callunoita (6kpl /9,99€) ja muut tarpeet löytyivät metsästä( 0€). Nyt sain pienelle terassille erittäin edullisesti syksyn tunnelmaa, vaikka näkyihän se syksy jo aiemminkin kellastuneiden lehtien muodossa terassin lattialla!

kaksion8349.jpg

Ensimmäisessä asetelmassa on: callunoita, sammalta, käpyjä sekä pihlajanmarjoja. Sammaleella saa helposti siistimmän näköisen pinnan asetelmaan.

kaksion8342.jpg

Toiseen istutukseen lisäsin havuja callunoiden ympärille kranssimaisesti, jonka sekaan ripottelin käpyjä sinne tänne. Näiden tekemisessä on vain mielikuvitus rajana. Eikä haittaa vaikka linnut kävisivät marjat napsimassa, kun rahallista menetystä ei tapahdu.

kaksion8343.jpg

Sisustusliikkeestä hankittu hieman rouheampi ja teolliseen tyyliin sopiva maitotonkka sopi myös hyvin istutusalustaksi. Tuostakin peitin sammaleella mullan pinnan. Tonkan sisään voi laittaa kynttilän valaisemaan pimeneviä iltoja. 

kaksion8346.jpg

Ja viimeinen calluna pääsi lintuhäkin sisälle. Alle 10 eurolla sain koko terassin koristeltua syksyiseen tunnelmaan.

kaksion8348.jpg

Toivottavasti näillä kuvilla sain aiheutettua muillekin inspiraation syksyiseen sisustamiseen ulkona.