Ei vaan tämä tyttö pääse yli eikä ympäri tuosta kukkuluuruu-kuosista - kuten varmaan huomaatte. Olohuoneesta näytinkin jo samaan sarjaan kuuluvan tyynynpäällisen, eikä sen hekumoinnille loppua näy. Nyt kukkuluuruu sai keittiöön kaverikseen "Saanan ja Ollin". Suomalainen design on vaan kaunista ja nappaa täysillä minuun. 

Saanan ja Ollin patakintaassa on se hyvä puoli, että tuote valmistetaan Suomessa. Kotimaista on aina kiva kannattaa. Materiaali tuotteeseen tulee euroopasta, mutta muuten Suomessa tuotettu ja suunniteltu tuote. Tänä päivänä niin monet suomalaisten suunnittelijoiden tuotteet valmistetaan ulkomailla, mutta ehkä tuohon joskus tulee muutosta parempaan, kuten Saanan ja Ollin tuotteessa.

IMG_8244.jpg

Kukkuluuruun karhu pilkistää keittiössä myös muuallakin, nimittäin peltipurkin kyljessä. Onhän tämä purkkien keräily hieman lapasesta lähtenyt, mutta nyt taitaa olla viimeistäänkin tarvittava määrä purnukoita kasassa. Purkeissa on tällä hetkellä pääasiassa treenijuttuja, kuten proteiinijauhetta. Nyt kamalat purkit ja pussukat ovat roskiksessa ja tuotteet ovat kädenulottuvilla kauniissa purkeissa.

IMG_8247.jpg

Pilkulliset purnukat: kirpputori (ulkomaiset purkit), Unikko-purkit:kirpputori, Muija-purkki:kirpputori: Lipton-rasia: teen mukana kaupan päällisenä vai tee kaupan päällisenä?, Kukkuluuruu-purkki: uutena 

Purkkien teemana on pysynyt sentään punainen väritys, joten aika hallittu kaaos tämä minun purkkikeräilyni. Ihana saada keittiöönkin väriräiskettä, mutta vielä kun saisi keittiön toimivammaksi ja valkoiseksi, joka toimisi hyvänä pohjana näille kaikille väreille. Tästä nykyisestä keittiöstä tulen tuskin koskaan vilauttamaan sen kokonaisilmettä.

IMG_8248.jpg

Uskallatko paljastaa oman keräilysi kohteen?