Hei, hengissä ollaan! Pidin vahingossa melkein kuukauden lomaa täällä blogin puolella. Tällä hetkellä kaikki aika on mennyt töiden, salin ja häiden suunnittelun parissa. Ensi viikon lauantaina koittaakin tuo h-hetki, joten sen jälkeen voin palata taas kodin sisustamisen pariin.

Oli minulla ihan asiaakin tällä kertaa! Nyt on nimittäin Design Kellarista saatu valaisin auennut kokonaan ja päässyt makuuhuoneen kattoon roikkumaan ja ihastuttamaan meitä asukkeja. Valaisin tuo kivasti pehmeyttä ja naisellisuutta graafisten tekstiilien joukkoon.

IMG_7979.jpg

Ei voi muuta sanoa kuin: "Astetta muhkumpi". Alla olevasta kuvasta näkee hyvin kuinka pehmeä ja muhkea valaisin on. Valaisin tulee erittäin pienessä paketissa, joten se saavuttaa täydellisen muotonsa avaamisen jälkeen noin kahden viikon kuluttua. 

IMG_7982.jpg

Valaisimen tuoma valo on jotain omaa luokkaansa valon säteiden siivilöityessä kauniisti höyhenten läpi.

IMG_7981.jpg

Valaisimia voi tiedustella Design Kellarista: www.designkellari.com

Nyt voinkin palata taas hetkeksi aikaa höyhenten parista häiden suunnitteluun ja järjestämiseen.