Makuuhuoneemme oli remontoitu edellisen omistajan toimesta, mutta tyyli ja jälki eivät meitä miellyttäneet. Päätyseinä oli beige, kun taas kaksi muuta seinää oli tapetoitu hieman kimaltavalla tapetilla, joka ei meidän kodin tyyliin oikein sopinut. Yksi seinä oli siis valmiiksi valkoinen, joka miellytti silmää, joten siitä se ajatus sitten lähti. Kokonaan valkoiset seinät toisivat raikkautta,eikä niihin kyllästyisi. Muutosten tuulien iskiessä, olisi ne myös helppo maalata toisella värillä ilman suurempaa tuskan hikeä. Myös kipsilevykatto sai kyytiä! Huh, onneksi!

IMG_7335_Fotor.jpg

Nyt seinäpinnat hohtavat valkoisuuttaan ja katto on laadukkaamman näköinen kuultomaalattuna paneelina. Laminaatti sai jäädä, koska sen yleisilme oli melko vaalea. Pienetkin säästöt merkitsevät paljon isossa remonttipotissa. Nyt huoneessa tekstiilit tuovat väriä huoneeseen, joita on helppo muokata muuttuvan mielen mukaan. 

IMG_7589.jpg

Vaatehuoneen kapea ovi kellertää ja pistää silmään, mutta siihenkin on tulossa muutos! Maaliruiskulla saa oven pinnasta tasaista jälkeä, eikä rahaa tarvitse tuhlata uuteen vain väärän sävyn takia.

IMG_7599.jpg

Valkoiset seinät antavat niin paljon tilaa sisustamiselle. Värejä on niin helppo muuttaa tekstiilien ja huonekalujen avulla. Muutoksiin ei tarvita suuria rahasummia vaan lähinnä voimaa, jos huonekalujen paino ylittää hauiksen voimavaran!

IMG_7592.jpg

Monisävyistä seinää ja tapettia vai valkoista raikkautta? Mitä mieltä sinä olet?